Konyhabútorok

Konyhabútor, bútorkészítés Ahány ház, annyiféle konyha, és éppen annyiféle konyhabútor. Az elemes bútorokkal szemben óriási előnyünk, hogy mi minden milliméterrel „elbánunk”. Közreműködésünkkel nem fordulhat elő olyasmi, hogy akár egyetlen centiméternyi „üres” hely rontsa a konyhabútor, és a konyha egységét. Nálunk, velünk minden „klappol”, A-Z-ig.

Nem ismerünk lehetetlent, legyen szó bármilyen méretű és formájú konyhabútorról, hiszen egyedi, személyre, élettérre szabott bútorokat készítünk.

 

Manapság a páraelszívó, mosogatógép, és egyéb berendezés az alapfelszereltség része. Legyen szó új, vagy felújított konyháról, az Illés Bútor segítségével megszűnnek a méret-, szín-, és formabeli korlátok, hiszen a bútort építjük a berendezés köré. Megkíméljük Önt az idegeskedéstől, időpazarlástól, az eredménytelen kereséstől, amikor a konyhabútor nem passzol a géphez!

 

Megadjuk Önnek a választás szabadságát egyedi, személyre szabott konyhabútorainkkal.

Dombóváron található konyhastúdiónkban (közel ezer féle szín-, és marásminta, 120 féle matt illetve fényes felületű munkalap, MDF, vagy tömörfa front kínálatából „csemegézhet”) nem csak kiválaszthatja a megfelelő anyagot majdani konyhabútorához, hanem meg is tekintheti azt. Nem, varázsolunk, hanem igénybe véve a mai kor vívmányait, tervező programunkkal látványtervet készítünk.

Ez is, akárcsak a helyszíni felmérés, természetesen ingyenes.

 

A helyszíni felmérés fontossága nem vitatható. Itt egyeztetünk Önnel, kedves Vásárló, milyen gépészeti elemek (beépíthető készülékek, páraelszívó,  mosogató tálca, világítás stb.) kerüljenek beépítésre a bútorba. Munkánk precíz elvégzéséhez tudnunk kell olyan „érdekfeszítő” dolgokról, mint a gázvezeték elvezetési nyomvonala, a konnektorok elhelyezése és száma, vízcsapmagasság, világítási praktikák, stb. (Ne rémüljön meg, keresztkérdéseket nem teszünk fel! J)

Így tudunk olyan praktikus és gyakorlatias tanácsokkal is szolgálni, ami később nagyban megkönnyíti az Ön, Önök életét.

A konyhabútorhoz akár komplett szolgáltatás is igénybe vehető. A konyhai és egyéb villamos-berendezések, a víz-, szennyvíz-bekötése is ajándék, amennyiben náluk vásárolja meg konyhagépeit. Üzleti kapcsolatunk (http://www.hodin.hu/) révén a beszerzéstől a beszerelésig állunk az Ön rendelkezésére.

Gyönyörködjön, tervezzen!

Folyamatosan frissülő galériánk töredékét mutatja be referenciáinknak. A képtár egy mankó, hiszen cél az, hogy Önnek saját, egyedi konyhabútora legyen.

 

Jó tervezést kívánunk, várjuk megkeresését kedves leendő Vásárló!