Bemutatkozunk

Illés BútorÖn, kedves Látogató, bútort keres.
Igényesen, precízen, profin elkészített konyhabútort, hálószoba-bútort, beépített szekrényt, berendezést, amivel lakása igazi, meleg otthonná, irodája irodabútoraink segítségével átlátható „irányító-központtá”, üzlete elegáns, vevőbarát kereskedéssé válhat.

Megtalálta a megoldást!

 

Az Illés-bútor sokéves, bútorkészítéssel kapcsolatos tapasztalataiból elsősorban Önök profitálhatnak. Folyamatos beruházással, igényes, komoly gépek „bevetésével” fokozzuk bútoraink minőségi színvonalát, és a munkatempót.

Kiváló minőségű alapanyagaink garantálják bútoraink hosszú élettartamát.

Kisvállalkozás révén megengedhetjük magunknak a rugalmasságot, hiszen a multikkal szemben mi egyedi, személyre szabott termékeket készítünk, nem „tucat-árut”.

Ön, Önök elmondják elképzeléseiket, mi formába öntjük azt.

Az ingyenes felmérés, látványtervezés nálunk alapvető.

Szakmai, praktikus tanácsok segítségével, rövid vállalási határidővel készítjük el bútorait.

Az egyik legvonzóbb kínálatunk, hogy a konyhabútorral akár komplett szolgáltatás is járhat: A víz-, szennyvíz-, és konyhai villamos-berendezések bekötése (beépíthető készülékek, páraelszívó,  mosogató tálca, világítás, stb) ingyenes.

Üzleti kapcsolatban vagyunk egy konyhai készülékeket forgalmazó üzletlánccal, ezért a konyhai gépek beszerzésétől a beszerelésig állunk rendelkezésére. Így „egy kézben marad” az egész konyha, és kedvezőbb áron jut Ön is alapvető berendezéseihez.

Vállalási területeink Dombóvár, Mágocs és 50km-es körzete, de dolgoztunk már Pécsett, Kaposvárott, és a Balaton környékén is ismernek bennünket.

Dombóváron található konyhastúdiónk kézzelfogható közelségbe hozza az Ön leendő konyhabútorát. Itt választhat is a rengetegféle alapanyagból.

Ajándékainkkal, akcióinkkal is igyekszünk a kedvében járni, kedves Érdeklődő, hiszen az Ön pozitív véleménye a mi üzletünkre is hatással van.

Képgalériánkkal, referencia-munkáinkkal átfogó bemutatót prezentálunk Önöknek, ez azonban csak töredéke eddigi tevékenységünknek.

Várjuk megtisztelő érdeklődését!

Tisztelettel: Illés Zoltán cégvezető

Illés Bútor – Igényes Berendezés